Padd Thai alá Mickis!

 

Halloumi, gärna skivad
Breda äggnudlar (4 st nystan)
1 påse padd thai (santa maria tror jag de va)
1 liten påse frysta wokgrönsaker
250ml extra krämig kokosmjölk

1. Stek halloumin. Skär den strimlor.
2. Koka vatten och blötlägg nudlarna.
3. Stek grönsakerna i olja, häll i paddthai påsen och sedan kokosmjölk samt halloumin.
4. Häll nudlarna i ett durkslag och klipp gärna sönder dem lite och ha sedan i nudlarna i woken!
5. Servera gärna med macadamianötter!
4.

TJABBA TJENA HALLÅ!

Det var inte igår!
Varken haft tid eller lust att "matblogga".... Jobbar och jobbar och jobbar!
Men idag och imorgon är jag ledig, och idag fick jag lust att göra Laxpudding! Såg ett klipp på alltommat.se där det var en kock som lagade just det, såg så himla gott ut så jag var ju bara tvungen! :o)
Den står just nu inne i ugnen... håller tummarna på att jag lyckas. Det var ju trots allt länge sedan jag gjorde något nytt och komplicerat i köket.
Det luktar iaf smarrigt!

Nu ska jag titta till den lilla puddingen!




Detta var första gången jag åt laxpudding, hade hört gott om det innan men det föll mig inte i smaken. :o( Trist!
Tog lite bilder och när jag ladda upp dom så laddades det även upp bilder (som jag glömt att jag tagit) på min påhittade GUDOMLIGA "Padd Thai" med halloumi... kommer i ett annat inlägg!

RSS 2.0